معاون فنی مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: یکی از ارکان اصلی خودمراقبتی توجه به تغذیه و الگوی مصرف غذای توسط خود فرد بوده و خود مراقبتی تغذیه ای به این معنی است، که هر فردی با مفهوم تعادل و تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه آشنا باشد.
معاون فنی مرکز بهداشت استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: یکی از ارکان اصلی خودمراقبتی توجه به تغذیه و الگوی مصرف غذای توسط خود فرد بوده و خود مراقبتی تغذیه ای به این معنی است، که هر فردی با مفهوم تعادل و تنوع و تناسب در برنامه غذایی روزانه آشنا باشد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویر احمد، مهندس محمد رضا قلعه گلاب افزود: با روشهای جایگزین مواد غذایی همچنین استفاده از منابع غذایی موجود و در دسترس بتواند، نیازهای تغذیه ای خود را برطرف سازد و از غذاهای سلامت محور با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده بیشتر استفاده کند.
وی عنوان کرد:بسیج تغذیه با شعار ترویج الگوی غذای سالم با جایگزین های غذای سالم (14 تا 30) دیماه در استان با هدف ارتقاء آگاهی نگرش و عملکرد خانواده ها در خصوص تغذیه سالم و جایگزین های مواد غذایی برگزار میشود.
مهندس قلعه گلاب در پایان خاطر نشان کرد: از فعالیتهای برنامهریزی شده در این مناسبت برگزاری کلاسهای آموزشی در مدارس و مهدکودکها اجرای زنگ صبحانه سالم میان وعده سالم جشنواره غذایی و غیره را می توان نام برد.
به گزارش وب دا: کمیته استانی بسیج ملی ترویج الگوی غذای سالم، به همت فرشته بوستانی؛ رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی، گشتاسب ملک پور مدیر گروه بهداشت خانواده، سید علی موسوی رجاء رئیس گروه بیماری های غیرواگیر، سید حسین رازیان مسئول روابط عمومی مرکز بهداشت استان، مهناز همتی کارشناس مسئول آموزش سلامت معاونت بهداشتی و تاجما یزدان پناه مسئول بهداشت مدارس در مرکز بهداشت استان در سالن اجلاس این معاونت برگزار شد.



